Donateurs en Sponsors

We kijken als Stichting met gepaste trots en tevredenheid terug op meer dan 50 jaar prachtige, afwisselende concerten. Het is een geweldige prestatie dat we al zo lang bestaan en dat komt vooral door u als trouwe en aandachtige bezoeker van onze concerten. De vele enthousiaste reacties na afloop van de concerten over de kwaliteit en muziekkeuze hebben ons gesteund in het continueren van deze gevarieerde concertserie.

Uw hulp is nodig!
Natuurlijk kunnen wij deze concerten alleen blijven verzorgen met voldoende financiële ondersteuning.
Wij ontvangen een bijdrage van de gemeente Vught, maar daarnaast zijn wij afhankelijk van: Wij zijn daar vanzelfsprekend erg blij mee, en het sterkt ons ook om door te gaan op de ingeslagen weg, namelijk het presenteren van afwisselende muziek van hoge kwaliteit, die laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk is.

Word vriend van Noten op de Noen
Ook zien we dat door het gevarieerde programma er steeds nieuwe gezichten bij de concerten aanwezig zijn. Wij hopen dat ook u geboeid raakt door onze concerten en dat u zult besluiten om 'vriend' van Noten op de Noen te worden.

Alleen dan kunnen we doorgaan met het contracteren van vaak jonge, veelbelovende musici.
Als u toetreedt tot onze 'vrienden' dan krijgt u het jaarprogramma aan het begin van het seizoen thuisgestuurd, zodat u van tevoren uw keuzes kunt maken. Na aanmelding voor een concert reserveren wij voor u een plaats op de eerste of tweede rij. Bent u al "vriend", dan verheugen wij ons erop dat u onze Stichting zult blijven steunen en uw bijdragen mee laat stijgen met de kosten.

U kunt ons steunen door: Wij zijn blij met uw steun en enthousiasme in de afgelopen jaren en vertrouwen erop dat we hierop mogen blijven rekenen. Wij hopen dat het programma u zult blijven boeien en wensen u veel luistergenot toe tijdens de concerten.

Sponsors:

Electrotechniek van Hattum

Mitra Pijnenburg

Stichting Leyefonds Helvoirt

VCW Streefland installatietechniek

Autobedrijf Theo van der Heijden B.V.

Matador

Rijwielcentrale Helvoirt

Autobedrijf de Jong

Drukkerij Formaat