Home
Het programma voor het seizoen 2022 - 2023:

Zondag 18 september 2022
INGE VAN GRINSVEN, harp

Zondag 16 oktober 2022
MEREL VERCAMMEN en DINA IVANOVA, viool en piano

Zondag 20 november 2022
LUISA KOP en FRANS BULLENS, zang en orgel

Zondag 18 december 2022
HANNEKE ROUW, cello

Zondag 15 januari 2023
HELVOIRTSE HARMONIE “KUNST ADELT” o.l.v. Alphons van Stenis

Zondag 26 februari 2023 (4e zondag van de maand)
AMSTERDAM WIND QUINTET, fagot, hoorn, fluit, klarinet en hobo

Zondag 19 maart 2023
LAUREAAT VAN HET INTERNATIONAAL VOCALISTENCONCOURS

Zondag 16 april 2023
BETH & FLO, virtuoos pianospel, sprankelende samenzang en absurdistische scènes

Zondag 21 mei 2023
TRIO TRIDVARAS, zang, gitaar en celloSeizoen 2022 - 2023

Muziek verbindt, muziek verblijdt en ontroert. Muziek maken is heerlijk; naar muziek luisteren en ervan genieten is voor velen een belangrijk onderdeel van hun leven. Met deze gedachten als uitgangspunt organiseert de Stichting Noten op de Noen al sinds 1970 gratis concerten in de Oude Kerk in Helvoirt op iedere derde zondag van de maanden september t/m mei om 12.15 uur.

Het is heel mooi te zien hoeveel plezier er door toehoorders en artiesten aan de concerten wordt beleefd. Vaste bezoekers die al jaren veel van onze concerten bezoeken. En inmiddels is er ook veel belangstelling uit de omgeving van Helvoirt. De artiesten die voor ons optreden genieten van het warme onthaal door ons publiek en van onze mooie kerk.

Voor het seizoen 2022-2023 hebben we weer een mooi programma kunnen samenstellen, waarbij we opnieuw naast artiesten van naam, vooral ook jonge, veelbelovende musici hebben kunnen contracteren. Zij krijgen hierdoor de gelegenheid om meer podiumervaring op te doen, wat ook één van onze doelstellingen is.

De Stichting Noten op de Noen bestaat uit een groep van enthousiaste vrijwilligers, die met veel plezier deze concerten organiseren. We bieden hoogwaardige concerten in uiteenlopende muziekstijlen: van kamermuziek tot jazz en van harmonie tot tango. Ook wereldmuziek komt aan bod. We hopen en verwachten dat we nog vele jaren contracten kunnen afsluiten met musici en u afwisselende muziek van hoge kwaliteit kunnen bieden. Onze concerten zijn laagdrempelig en we hopen daarmee zoveel mogelijk belangstellenden te bereiken. Uw financiële steun wordt steeds belangrijker, omdat we geen subsidies van overheidswege ontvangen.

U kunt ons steunen door:

Wij zijn blij met uw steun en uw bezoek in de afgelopen jaren en hopen dat we hierop mogen blijven rekenen.

Graag tot ziens bij één van de concerten!

namens het bestuur van Noten op de Noen
Mariette van Dam
Voorzitter